L'Atlètic Escaldes s'assegura la classificació per a Europa

L'Atlètic d'Escaldes es va assegurar anar a Europa la temporada vinent al mateix temps que va fer un pas de gegant per guanyar la lliga Multisegur en derrotar l'UE Santa Coloma. A la part baixa, l'UE Engordany va ser golejat, 0 a 7, pel FC Santa Coloma en el retorn a la competició després de duess incompareixences.

L'Atlètic d'Escaldes segueix ferm en el camí cap a celebrar el títol de la lliga Multisegur. Els de Fede Bessone almenys es van assegurar matemàticament la classificació per a Europa i mantenen 5 punts de renda sobre el segon després de derrotar l'UE Santa Coloma.

Guillaume López i Sagüés van avançar els escaldencs. Gabi va retallar distàncies, però Jorge Bolivar va sentenciar. Segon segueix l'Inter d'Escaldes, que va derrotar un FC Ordino combatiu per 3 a 5. El duel es va decidir en la segona part, després del 2 a 2 que assenyalava el marcador al descans.

El tercer classificat és el FC Santa Coloma, que va golejar  0 a 7 a l'UE Engordany. Els de Jesús Barón van tornar a competir després de dos incompareixences. Dels set gols que van marcar els de Dmitry Cherishev, quatre van portar la signatura de Cristian Novoa.

I en el duel de la part baixa, el Penya Encarnada es va desfer de l'UE Sant Julià, que segueix cuer empatat a punts amb l'Ordino. Rodrigo Piloto i Pastor van fer inútil el gol de l'empat de Celyan