ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Avenç en el projecte vial de la Massana

www.andorradifusio.ad

Satisfacció a la Massana per l'avenç en el tràmit de construcció del nou vial. Aquest hivern la parròquia disposarà també d'un nou telecabina entre Pal i Arinsal. Ho ha explicat la cònsol major a Ràdio Nacional. 

La cònsol major de la Massana celebra que l'acord amb sis propietaris hagi desencallat la construcció d'una part del vial de la Massana. Ara s'ha de negociar amb algun més i amb el quart de Sispony. A la tardor haurien de començar les obres que permetran la millora del trànsit i l'embelliment del nucli urbà.

Olga Molné, cònsol major de la Massana ha explicat que "es calcula que seran un parell d'anys per tenir tota aquesta primera fase acabada". Tanmateix, afegeix que "en paral·lel també ens consta que el Govern continuarà treballant amb els propietaris per fer el tros de desviament que li toca només amb ell".

Una altra realitat de la parròquia arribarà aquest hivern en la connexió esquiable entre Pal i Arinsal. De moment es començarà amb un nou telecabina. S'ha d'esperar encara la construcció de més ginys i la innivació per acabar d'enllestir-ho tot.

Una inversió de 7 milions 800 mil euros, que es pot dur a terme gràcies a la col·laboració amb Ensisa.

Pel que fa a la promoció de pisos assequibles en dos edificis Ribasol d'Arinsal, en podrien sortir uns 30. Sobre la reelecció al càrrec assegura que encara s'ha d'esperar.

Informa: Redacció 

Comparteix: