Benestar i sostenibilitat, protagonistes de la Serenalla Market

www.andorradifusio.ad

La Serenalla Market continua omplint el cap de setmana de propostes per al benestar i la sostenibilitat. En el penúltim dia del mercat d'estiu s'han fet diferents activitats entre les que destaca un bany de bosc, ioga, dansa i xerrades impartides per FEDA. 

Més de 15 activitats al dia durant quatre dies. Activitats New Age que busquen noves formes de vida més respectuoses amb l'entorn i amb un mateix. Aquest dissabte ha començat amb un bany de bosc, una sessió que uneix natura i emocions, seguida d'una classe de ioga. Més tard, d'ecstatic dance, un ball on no es pot beure ni fumar i s'ha de deixar anar el cos per alliberar la ment.

Aquest any el joc és el protagonista, i per això entre les paradetes hi ha diferents espais dedicat als més petits. I també, a l'art. Per exemple, s'ha organitzat un taller de murals creatius a càrrec de l’artista i il·lustradora barcelonina Berta Artigal. 

I també, hi ha espai per al coneixement. FEDA busca apropar al públic noves formes de vida més sostenibles sense deixar la cultura, i la nova cultura, de banda. 

El mercat durarà fins diumenge i s'han previst més activitats de música, ioga i una xerrada sobre el poder sanador de la paraula, entre moltes altres activitats.

Informa: Caterina Vidal
Imatges: Eric Escabias

Comparteix:

La vigilància democràtica i la IA, a l'Assemblea  Parlamentària de la Francofonia El Funicamp enceta la temporada d'estiu