El bolet, protagonista a la Massana Fogons

La gastronomia, i més concretament els bolets, prendran protagoni

La gastronomia, i més concretament els bolets, prendran protagonisme a partir del 21 de setembre, aquest dissabte, a la Massana. Serà amb les Jornades la Massana Fogons, que tindran aquest fong com a ingredient principal, i amb la Fira mercat del bolet que acollirà Arinsal.

El comú ha decidit, enguany, canviar les dates de tots dos esdeveniments per fer-los coincidir. La Massana Fogons es farà entre el 21 de setembre i el 20 d´octubre, quan catorze restaurants oferiran plats i menús amb el bolet com a producte més destacat.

El cònsol major de La Massana, David Baró, afirma que amb aquest plantejament es pot crear "una ruta" en què es puguin descobrir els pobles de la parròquia "durant aquest mes".

També el 21 de setembre, però en aquest cas fins al 23 del mateix mes, coincidint, a més, amb el pont de la Mercè a la capital catalana, arriba la Fira mercat del bolet d´Arinsal. Un esdeveniment que comptarà amb onze parades i propostes, com ara la ruta de l´aperitiu del bolet, que inclou tapa més beguda per 2 euros, o el concurs boletaire. Enguany, amb bones perspectives, ja que la temporada ha començat amb força. Segons el president de l'associació Promoció Turística d'Arinsla i Erts (APTAE), Toni Corominas, "la collita de bolets està sent impressionant i això garanteix quantitat, qualitat i bon preu".

Tots dos esdeveniments arriben a la sisena edició i s´emmarquen dins del Pla de reactivació del turisme i del comerç de la Massana.

Informa: Anna Lladó    Imatge: Albert Refart

Comparteix:

La Capsa fomenta l'art a través de monogràfics i debats El Govern emet deute públic per valor de 100 milions