Balanç positiu per part dels restauradors que han participat en La Massana Fogons. Menús amb productes de temporada i per a tots els públics i preus: Una oferta gastronòmica que els clients ja tenien ganes que tornés.
Cuina de tardor en les jornades gastronòmiques de La Massana Fogons. En aquesta ocasió es comença per un entrant, que serien els cargols. I de segon, un plat que ha triomfat tot el mes d'octubre, els peus sense feina. I per últim unes postres amb un producte típic d'aquesta època com serien les figues.
Recta final de la 14a edició de La Massana Fogons. Al llarg del mes d'octubre els gairebé 20 restaurants que hi participen han proposat una cuina basada en ingredients com els cargols, la carn de porc o les fruites i verdures de temporada.
Bona acollida per part dels clients que esperaven gaudir dels menús. Així ho assegura el xef de cuina de l'Hostal Palanques, Julen Vaillant, que remarca que estan molt satisfets de com funciona l'edició. A més, destaca que cada any hi acudeixen gairebé els mateixos clients per "tornar a veure quins plats nous tasten".
Per la seva part, el maitre del Molí dels Fanals, Miguel Àngel García, creu que aquesta iniciativa té molta accolida perquè es treballa amb "producte d'aquí i de temporada".
I és en cuines com la que es veu a les imatges on s'elabora de manera minuciosa cada plat que conformen aquests menús de tardor.
Restaurants plens gairebé tots els caps de setmana del mes. Bones sensacions per part dels restauradors que tenen intenció de deixar alguns dels plats, que han estat els més demanats, a la carta de cara a la temporada d'hivern.
Informa: Roser Puigbò
Imatges: Arnau Gaya
Comparteix: