Comandes de més de 1.500 calçots en alguns restaurants de la Massana, i és que el menú calçots, elaborat dins el cicle de cuina d'hivern de la parròquia, atrau molt públic. Aquest tradicional producte agrada a residents i turistes.
Els calçots apareixen a les portes de l'hivern i s'allarguen fins al mes d'abril. Per això la parròquia de la Massana ha allargat el menú calçots fins a final de temporada, aprofitant les diverses propostes dels restauradors.
Els calçots es serveixen en teules per mantenir la temperatura. Cal acompanyar-los amb la tradicional salsa romesco, un bon pitet i cap endins!
Balanç molt positiu de les jornades i amb xifres de facturació semblants a les d'abans de la pandèmia. Una bona ocasió per tastar coses noves i recuperar tradicions.
Amb tot aquest menjar, el que tampoc obliden els restauradors és acompanyar els plats d'un bon vi.
Informa: Roser Puigbò
Imatges: P. Besolí - A. Cristancho
Comparteix: