Una campanya enfocada a captar més donants

www.andorradifusio.ad

Comença la campanya anual de donació de sang. Les tres primeres jornades les organitzen els més de 300 alumnes dels tres centres de segona ensenyança de l'Escola Andorrana, amb el lema 'No donis like, dona sang'.

La Creu Roja i l'Escola Andorrana organitzen la sisena campanya de donació de sang que tindrà lloc al Centre de Congressos d'Andorra la Vella del 31 de gener al 2 de febrer. Una jornada consolidada, que l'any passat va aconseguir 359 donants. L'objectiu és continuar afegint donants. 

El secretari general de la Creu Roja Andorrana, Joan Saurí, recorda que "a Catalunya es necessiten unes mil bosses diàries, són 360.000 bosses a l'any que necessita el banc de sang per cobrir. Nosaltres aportem 1.700, però no en podem aportar més. Com a dada, a Andorra donem més que tota la ciutat que Lleida, que són molts més".

Abril Martínez, alumna de l'escola de segona ensenyança de Santa Coloma té clar que "l'objectiu és sensibilitzar la gent d'Andorra perquè doni. També ens agradaria molt i seria tot un èxit augmentar el nombre de donacions, que l'any passat van ser 1.504".

Informa: Pilar Candel

Imatges: Pere Besolí

Comparteix:

80 dispositius encetaran la teleassistència mòbil de la Creu Roja Joan-Enric Vives rep els cònsols de les set parròquies al palau episcopal