Canillo és l'única de les parròquies que ha volgut mantenir la tradició de cuinar la vianda de Sant Antoni. Això sí, el repartiment ha estat també en vehicles i se n'han proporcionat unes 800 racions.
A Canillo des de les cinc del matí que es treballa perquè aquestes olles treguin fum. Per exemple, en una d'elles hi ha ni més ni menys que 10 quilos de pasta, que serviran per preparar les 800 racions que es repartiran de la vianda de Sant Antoni.
La parròquia canillenca ha estat l'única que ha volgut mantenir la tradició de voler cuinar-la aquí. Per segon any consecutiu, el repartiment s'ha hagut de tornar a fer en vehicles.
A més, la Covid-19 també n'ha condicionat la preparació. Només hi han pogut participar treballadors del Comú, que, per seguretat, s'han testat també aquest diumenge al matí.
El cònsol major, Francesc Camp, ha volgut agraïr la feina feta, "sobretot en aquesta situació en què no poden rebre el caliu de la gent que ve a felicitar-los".
A part de les 800 racions d'escudella, també se n'han repartit una cinquantena per a persones celíaques.
Imatges: Pere Besolí
Informa: Ariadna Guiu Vila
Comparteix: