Caramelles passades per aigua

www.andorradifusio.ad

La pluja ha traslladat les Caramelles de Pasqua d'Ordino a l'església de la parròquia. La Coral Casamanya i cantaires voluntaris han entonat quatre cançons populars, mantenint així viva la tradició. Entre els cantaires, dues nenes que donen esperança al relleu generacional en les tradicions.

Amb l'arribada de la Pasqua, a Ordino és tradició la cantada de Caramelles. La pluja ha impedit recórrer els carrers de la parròquia, com és habitual i han hagut de canviar d'escenari: l'església de Sant Corneli i Sant Cebrià. 

Han entonat quatre cançons, entre les quals es trobaven 'El vals de Caramelles' de Guillem Benazet, i el 'Gran Carlemany'. 

Hi han participat vint veus, entre la Coral Casamanya i els cantaires voluntaris. D'entre totes, ha destacat la presència de dues nenes al cor.

El relleu generacional en les tradicions és essencial, tot i que a vegades és difícil d'aconseguir. En aquest sentit, la consellera ha avançat com a novetat que es durà a terme un taller de tres mesos de cant coral dedicat als infants. L'objectiu és fomentar aquesta activitat i afavorir que hi hagi més interès per aquests esdeveniments. 

Informa: Maria Lucena
Imatges. Pau Bonastre

Comparteix:

Caldea a ritme de "Storm" Bona entesa amb els propietaris