El xef Carles Flinch ha destacat a Ràdio Nacional la importància de menjar bé per gaudir d'una bona salut. El cuiner compartirà protagonisme aquest dissabte amb la dietista Marta Pons en la tercera edició d'Agafa la paella pel mànec, organitzada per ASSANDCA.
Flinch i Pons, que l'any passat van escriure conjuntament el llibre "Fogons de salut", seran els convidats estrella de la jornada, en què s'ensenyaran propostes saludables i gastronomicament elaborades per a persones que tenen càncer o del seu entorn. La dietista proposarà els ingredients i el xef elaborarà quatre receptes.
Flinch ha destacat la importància de menjar bé i ha criticat l'afany per voler menjar productes encara que no en sigui la temporada. "Som allò que mengem. Moltes de les malalties, intoleràncies, al·lèrgies, etc. vénen produïdes per allò que mengem. Avui en dia, malauradament volem menjar de tot durant tot l'any i això té uns hàndicaps", ha insistit el cuiner.
Torna a veure l'entrevista a Carles Flinch, a la carta:
Informa: Sergi Cano
Imatges: Albert Refart
Comparteix: