Carles Flinch i Marta Pons presenten el llibre "Fogons de salut"

www.andorradifusio.ad

El llibre, que es posarà a la venda per Sant Jordi, està format per quaranta receptes de menjar saludable, elaborades amb productes de proximitat, que barregen la cuina tradicional i la innovadora.

Amb l'objectiu de demostrar que es pot menjar sa, sense que les receptes siguin poc gustoses o avorrides, neix "Fogons de salut". El primer llibre del cuiner Carles Flinch, que col·labora amb la dietista Marta Pons, per presentar receptes pirinenques saludables d'autor.

Un llibre molt visual en el qual es detalla a través de dibuixos els ingredients, els utensilis necessaris, així com els valors nutricionals que ens proporciona el plat.

Amb un format modern, l'obra s'allunya dels tradicionals llibres de receptes i es pot convertir, a partir d'aquest Sant Jordi, en una eina indispensable per a tots aquells que vulguin fer receptes gustoses, atractives i saludables.

Informa: Hèctor Romance
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

Es redueix el temps per executar un desnonament Per Sant Jordi, agraden els llibres d'Andorra