El cicle Sabors d'Estiu viu aquest diumenge la darrera jornada a l'aparcament de l'església de Sant Pere Màrtir d'Escaldes-Engordany. La proposta del comú, que combina gastronomia i música en directe, ha tingut molt bona acceptació, i molts en demanen la continuïtat. En total hi han assistit unes tres mil persones.
Sabors d'Estiu va començar el 28 d'agost i dues setmanes després es tanca amb èxit i amb ganes que tingui continuïtat. La combinació de música en directe i proposta gastronòmica amb mitja dotzena de food-trucks ha animat l'assistència.
Restauradors i assistents demanen la continuïtat d'esdeveniments d'aquests tipus i més en les circumstàncies actuals.
Un dels restauradors, José Antonio Guillermo, ha destacat que "la iniciativa ha sigut molt bona i ha donat l'oportunitat a grups de música i a la restauració per donar el millor de nosaltres". Ramon Sasplugas, un altre restaurador, considera que és una iniciativa amb molt de futur, no només a l'estiu.
En aquesta línia, un dels assistents, David Esteve, considera que aquest tipus de iniciatives s'haurien de fer més a sovint, i ha destacat que "no només a Escaldes sinó a tot Andorra". Una altra de les assistents, Maria Mercè Closa, ha valorat positivament aquest cicle. "És una proposta més per a l'estiu, per fer una mica de poble i tenir un lloc on poder-nos retrobar, escoltar música i sopar". No obstant, també ha assenyalat que "l'única cosa que trobem a faltar són lavabos públics".
El menú musical de la darrera jornada ha inclòs Los imposibles del swing al matí i Think Twice a la tarda per acompanyar l'oferta gastronòmica. L'èxit del Sabors anima el comú a garantir-ne la continuïtat l'estiu vinent.
El comú d'Escaldes-Engordany ha fet una valoració molt positiva de la primera edició del Sabors d'estiu i n'estudien la continuïtat.
Informa: Sergi Cano
Imatges: Vicente Bellot-Txema Galilea
Comparteix: