El Col·legi de Metges recomana no fer visites telemàtiques fins que no es corregeixin els errors de l'eina informàtica 

www.andorradifusio.ad

El Col·legi de Metges recomana als afiliats no fer visites telemàtiques fins que no funcioni correctament l'eina informàtica. Aquestes consultes s'han de fer per videotrucada, però segons es va posar de manifest en l'assemblea del col·lectiu no són viables. En la reunió, els metges van donar suport a l'augment de tarifes del 5% i el 10% proposat per la junta i a la signatura del conveni amb la CASS

Les visites mèdiques telemàtiques, que haurien de fer-se per videotrucada segons va decretar el Govern el desembre passat, no funcionen. Així ho van constatar els metges en l'assemblea celebrada aquest dimecres a la nit, en la qual la junta va recomanar als afiliats no realitzar-ne fins que l'eina informàtica funcioni.

Els professionals s'estan trobant amb entrebancs tècnics que han fet que no sigui viable la comunicació amb els pacients. El SAAS i el col·legi estan treballant plegats, però de moment no es troba una solució eficaç.

En l'assemblea, els metges van donar suport a la junta en l'augment de tarifes que va negociar amb el ministeri i que es mou entre un 5 i un 10%. Alguns actes fins i tot mantindran els preus.

Els facultatius també van aprovar signar el conveni amb las CASS si es mantenen les condicions pactades, que inclouen rebre els pagaments cada quinze dies i quan s'implementi el tercer pagador universal, cada setmana. Aquest últim punt, però, no estaria del tot confirmat per la CASS. El consell d'administració de la parapública ha de ratificar properament tant l'augment de tarifes com el conveni.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu RTVA

Comparteix:

Amnistia Internacional reclama de nou que es retirin tots els càrrecs contra la presidenta d'Stop Violències  La Massana destinarà uns 450.000 euros a l'espai jove de Santa Caterina