Compartir sostre amb obres d'art andorranes

www.andorradifusio.ad

El Circul'Art dona l'oportunitat d'apropar al públic obres d'autors andorrans. I ho fa deixant que entri, literalment, durant tres mesos dins cases, institucions i escoles mitjançant un lloguer simbòlic. Ara s'han conegut les obres que circularan l'any vinent. 

Introduir obres d'autors andorrans dins de cases, institucions públiques, empreses o escoles durant només tres mesos i donar l'opció d'explicar-les en proximitat. Aquesta és la idea del Circul'Art, que l'any que ve celebra la quarta edició.

"Cada circuit té quatre obres i quatre cases acollidores", explica Mar Garcia, presidenta de La Xarranca, "i cada trimestre canvien de casa". Es generen tres circuits tancats, formats cadascun per quatre obres, que van rotant al llarg de l'any

Cada cop són més les cases o institucions que hi volen participar, i moltes repeteixen. Aquest any s'hi poden trobar obres de cinc nous artistes i socis recents, tant d'escultura com de pintura. Entre ells, Andrea Alsina o Josep Maria Martin.

Les obres es poden visitar, abans no marxin, al nou espai de l'associació, l'Institucional del Parc Central. En els propers mesos, també s'hi oferiran exposicions temporals dels socis en les quals podran mostrar la seva feina al llarg d'un mes. 

Informa: Gerard Castillo

Comparteix:

Una Llei de l'avortament podria fer desaparèixer el coprincipat  Experiència immersiva per als 30 anys de Pastorets