Comunicar l'acord amb la UE posant-lo en context

www.andorradifusio.ad

El cap de Govern remarca que en la comunicació de l'acord d'associació és clau la contextualització. Recorda que es tracta d'un text inacabat, subjecte encara a possibles modificacions.

Els integrants del pacte d'Estat han definit l'agenda de comunicació de l'acord d'associació. Asseguren que les posicions sobre la metodologia i el moment per fer-ho eren diverses, però el cap de Govern ha insistit que s'ha arribat a un consens sense dissidències

"L'única condició prèvia que establia el Govern és que abans d'enviar documents, encara que no foren definitius, s'havia de fer una tasca d'explicació, de lectura comentada i de contextualització, i crec que això va a favor també del Govern. Crec que és una cosa positiva, adequada, i la informació, evidentment, ha d'estar en mans de tothom, després d'haver estat aquestes persones degudament informades."

Xavier Espot, cap de Govern

El cap de Govern ho ha explicat en el context de la reunió celebrada al Centre de Congressos amb els departaments ministerials implicats en les negociacions. En les pròximes setmanes es duran a terme trobades de quatre hores amb lectures comentades amb diversos sectors i, finalment, una reunió de poble.

Informa: Pilar Candel

Imatges: Andrej Cristancho

Comparteix:

La delinqüència es dispara un 23% L'home trobat sense vida a Arinsal era un turista espanyol