"No vull ser un heroi" ha encetat el tercer dia de projeccions del festival Ull-Nu. Un curtmetratge emotiu i esperançador sobre el càncer infantil que va més enllà del cinema, ja que té un vessant solidari. També s'han projectat els primers films a concurs de l'edició d'aquest any.
El curtmetratge 'No vull ser un heroi' s'ha inspirat en un conte sobre el càncer infantil, basat en històries i vivències reals transcorregudes a l'hospital. Un projecte audiovisual i solidari.
"Aquesta pel·lícula per mi ha estat diferent a l'hora de fer-la perquè tenies una missió que va molt més enllà de la pantalla que és aconseguir aquesta cura del càncer infantil i ha estat un procés molt bonic i diferent perquè hi havia una responsabilitat i pressió extra de fer molt bé les coses perquè aquest missatge arribi on ha d'arribar."
Joan Paüls, director curtmetratge 'No vull ser un heroi'
A part de recaptar fons destinats a la investigació, neix també amb la voluntat de donar a conèixer aquesta malaltia minoritària.
"Es diagnostica 1 cas de càncer infantil per cada 200 adults. És una malaltia minoritària. Té doble fons: investigar i visibilitzar el càncer infantil amb una història tendre i esperançadora."
Lluís Sanromà, president Associació MUA Solidaris
'No vull ser un heroi' és una de les projeccions especials fora de concurs del festival.
"Ens ha marcat totes les decisions aquesta mirada d'esperança perquè aquest curt el puguin veure nens i nenes de 6 i 7 anys i creure's de veritat que els nens i nenes se'n poden sortir i es poden curar."
Joan Paüls, director curtmetratge 'No vull ser un heroi'
Després de la projecció i col·loqui posterior s'han projectat els primers curtmetratges a concurs del festival. En total, dotze films sobre l'herència de la memòria i el present.
Informa: Karen Gacusana
Imatges: Pau Bonastre
Comparteix: