Seguint la línia encetada a finals d'estiu a AINA a través d'unes colònies, la Creu Roja i Grup Kanalla han dut a terme un taller de cuina per a joves amb l'objectiu de potenciar la feina d'equip i l'autonomia i prevenir conductes de risc. Donar suport a aquest col·lectiu és una de les principals estratègies que té l'entitat actualment.
Amb la preparació de la massa ha començat el taller per aprendre a fer pizzes de la mà de la Creu Roja i el Grup Kanalla. Un procés laboriós que porta implícits molts valors que es volen potenciar entre els joves, més enllà de les tecnologies.
L'educadora social de la Creu Roja, Laura Vázquez, assenyala que aquesta és una manera que "puguin connectar amb altres persones en altres àmbits i ambients" per ajudar-los a crèixer.
El responsable del restaurant Angelo de la Massana, Hardy Fuentes, afegeix que el que es vol transmetre és el treball en equip, la participació i la cohesió. A més, la directora d'imatge i qualitat corporativa del Grup Kanalla, Xary Rodríguez, apunta que aquestes activitats també serveixen per a "fer equip i donar valor a l'empresa".
Després d'aprendre a fer la massa, els joves xefs han entrat a la cuina per estendre-la i col·locar-hi els ingredients. Un moment de plena creativitat. Per als participants ha estat una activitat interessant que els ha aportat "moments guais i aventures".
Aquest tipus de tallers amb joves és la continuïtat d'unes primeres estades que es van organitzar a final d'estiu a AINA. El principal objectiu és pal·liar els efectes de la pandèmia i el confinament en el jovent.
I per acabar, només falta degustar les elaboracions, prenent consciència de tot l'esforç que hi ha al darrere.
Informa: Laura Cugat
Imatges: Nil Forcada
Comparteix: