La cursa més emotiva per recordar Marc Pimienta

Èxit de participació en la I Cursa de Muntanya Roca

Èxit de participació en la I Cursa de Muntanya Rocanolich-Memorial Marc Pimienta, que va morir ara fa un any mentre practicava ciclisme. 30 segons de silenci, la lectura d'una carta i un concert han completat el memorial a Pimienta

200 corredors són els que han participat en una cursa que ha tingut el seu punt de sortida a l'aparcament del Centre de Formació Professional d'Aixovall, on Marc Pimienta feia de professor. Els inscrits han pogut escollir entre dos recorreguts més exigents de 13km i 10 km, amb un desnivell acumulat de 1.900 metres entre les dues curses.

L'objectiu d'aquest homenatge era que tothom hi pogués participar i també s'ha fet una caminada popular de 3 km. Tot i la calor, els corredors han arribat contents i amb ganes de repetir una nova edició. Els participants destacaven que el canvi de temperatura ha sigut un factor important. "Ha anat molt bé. S'ha notat molta calor perquè ens ha arribat de sobte, però és una cursa molt bonica", esmentava una corredora.

Amb tot, el més important era l'homenatge a la figura de Pimienta. "El Marc va ser el meu professor en un moment de la meva vida que em va marcar moltíssim", continuava la mateixa participant. D'altres, s'enfrontaven a la seva primera cursa per contribuir al seu record.

Informa: Eva Clausó

Imatge:  Eric Escabias