Degustació de 16 plats nacionals i de muntanya a l'Andorra Taste

www.andorradifusio.ad

Després de dues jornades d'Andorra Taste amb la presència d'un centenar de professionals del món de la cuina, la trobada gastronòmica s'obre a tots els públics. Fins diumenge es podrà gaudir de múltiples activitats vinculades a la cuina d'alta muntanya.

Els restauradors destaquen que és una bona iniciativa i permet descobrir la gastronomia. Així ho explica Hideki Matsuhisa cuiner del restaurant Koy Hermitage. "Tots els restauradors estem d'acord que hem d'estar aquí perquè la gent ens conegui i vinguin a provar el que fem aquí estem d'acord és fantàstic".

Tota una oportunitat per tastar la cuina d'alta muntanya passejant entre parades. De fet, només obrir ja s'han apropat moltes persones. "Estava de vacances he vist que feien això a i he vingut a veure que hi ha" afirmen uns. D'altres en canvi destaquen l'oportunitat de poder tastar aquests plats fora dels restaurants. "Et dona la oportunitat d'estar al carrer i no estar tancat a un local. Són locals oberts i això està molt bé".

I un dels plats més curiosos que es podran tastar en aquesta trobada gastronòmica de l'Andorra Taste és: una fulla de tabac creada especialment per a l'ocasió. Els plats costen 4 tokens, la moneda de l'esdeveniment, que és equivalent a 4 eurosS'oferiran degustacions per part de 16 restaurants del país, show cookings i tallers de cuina pels infants i, fins i tot, música en directe.

Informa: Judith Sáez 
Imatges: David Moreno

Comparteix:

Susanna Vela s'interessa pels casos de càncer diagnosticats a la població andorrana Inaugurada la secció popular de l'Andorra Taste amb la vista posada en una propera edició