Derrota per la mínima del Futbol Club Andorra contra l'Alavès al Nacional.

El Futbol Club Andorra no ha pogut arrodonir les celebracions del 80è aniversari de l'entitat amb una victòria contra l'Alavès. Ha estat l'equip basc el que s'ha acabat emportant els 3 punts. L'Andorra acumula tres partits sense marcar, i en la darrera setmana ha sumat un sol punt de nou possibles.

Trontolla el fortí del Nacional. Burgos primer i aquest dissabte l'Alavès han pogut guanyar a Andorra plantejant partits molt conservadors.

Partida d'escacs a la primera meitat, en què Lizoain ha pogut salvar l'acció més clara dels primers 45 minuts, l'Andorra ha anat de menys a més. A la represa, l'Alavès, molt ben plantat sobre el terreny de joc, ha notat l'entrada d'un dels seus homes més perillosos, Luís Rioja. En el 75, passada de Duarte, Rioja rep totalment sol a la frontal i xut de primeres al fons de la xarxa.

L'Andorra tenia 15 minuts, més l'afegit, per igualar. L'equip ha tornat a mostrar personalitat i ha tancat l'Alavès a la seva àrea. L'ocasió més clara en el 85, servei de cantonada d'Héctor, gran rematada de Vilanova i Sivera fa l'aturada de la jornada. La pilota impacta al travesser després del rebuig del porter visitant. Els dos centrals, més alliberats, han tingut molt protagonisme ofensiu en els darrers minuts. L'última ha estat per a Alende, assistència de Bundu i el xut del jugador gallec topa amb l'exterior de la xarxa.

L'equip continua fent bé moltes coses, però acumula tres partits sense marcar i ha sumat un punt dels últims nou possibles.

Eder Sarabia, destaca que durant la segona part del partit no han jugat bé, fet que ha provocat que els jugadors perdessin més la pilota i el control del joc. "Hem perdut perquè hi ha hagut 30 minuts de la segona part que no hem fet bé les coses. Ens ha costat girar, hem perdut valentia, hem començat a perdre la pilota més ràpid i a partir d'aquí hem perdut el control."

Informa: Cesc Sanjuan

Margarit i Molina pateixen per superar Casal i Fernández en l'etapa reina de La Sportiva Andorra Trail La selecció sub-20 d'handbol tanca el Trofeu IHF amb una derrota contra la Gran Bretanya (18-35)