Derrota per la mínima del FC Andorra contra el Mollet

El FC Andorra ha perdut aquest migdia per la mínima, en la

El FC Andorra ha perdut aquest migdia per la mínima, en la seva visita al camp del Mollet per 1 gol a 0. Un solitari gol al minut 56 ha impedit als de Justo Ruiz sumar punts, davant un rival que es manté invicte a la primera catalana.

Els de Justo Ruiz ha viscut una situació peculiar en la seva visita a Mollet i és que Juli Sánchez i Àlex Sánchez, que estava previst que fossin titulars, han estat baixa finalment, ja que els dos s'han ressentit d'unes molèsties durant l'escalfament, al quàdriceps i l'abductor, respectivament.
Malgrat comptar amb bones ocasions a la primera part, els de Justo Ruiz no han estat encertats de cara a gol i han acabat perdonant. A la represa, una acció puntual de Casado amb un xut llunyà ha posat el definitiu 1 a 0 al marcador.

Informa: Joel Romero Imatges: Agències