La 25a Festa Culinària d'Encamp aplega desenes d'amants de la cuina al Complex Sociocultural de la parròquia. Els plats de bacallà i els pastissos han estat els protagonistes de la jornada.
Petits i grans s'han apropat aquest dissabte al Complex Sociocultural de la parròquia encampadana per gaudir d'una de les tradicions més arrelades a Encamp, com és la Festa Culinària, que enguany ha arribat a la 25a edició amb desenes de plats.
El bacallà ha estat l'ingredient estrella de la festa d'aquest any amb diferents creacions que s'han centrat en els clàssics bunyols o fins i tot, en una paella. D'altra banda, també hi ha hagut espai per als pastissos de la mà dels més menuts. A més, aquest any la degustació dels plats s'ha fet al mateix moment en què arribaven per agilitzar el procés. Una festa que també ha comptat amb alguna sorpresa.
La presentació, el gust o el maridatge dels ingredients són només alguns dels aspectes que han servit per valorar els diferents plats. Com a colofó, els assistents han gaudit d'una coca especial per a l'ocasió, així com un pastís.
Informa/Imatges: Joel Romero
Comparteix: