El comú d'Andorra la Vella organitzarà un nou cicle de cuina sense pares, després de l'èxit de participació de la primera edició. La novetat serà un taller a càrrec del xef de Can Manel, Carles Flinch. A més, el xef de Casa Canut, Jaume Montané, repeteix.
Aquesta edició és previst que hi hagi tres tallers diferents al setembre, octubre i novembre, on els joves aprendran a cuinar receptes relacionades amb la carn, l'arròs i el cuscús. L'objectiu és apropar la cuina saludable amb elements de temporada d'una manera senzilla i fàcil, per tal que els joves aprenguin bons hàbits alimentaris.
"S'han celebrat cinc tallers des del març al juliol. Ha tingut una acceptació molt bona i s'han omplert amb una mitjana de deu participants a cada taller", explica el cònsol menor, Marc Pons. Carles Flinch, el xef de Can Manel, ha insistit en la importància d'educar als més menuts perquè sàpiguen comprar i cuinar sense grans pretensions.
Informa: Joel Romero
Imatges: Jordi Seabra
Comparteix: