Els edificis simbòlics del país s'apaguen amb motiu de l'Hora del Planeta

Els edificis simbòlics del país es van unir a l&#39

Els edificis simbòlics del país es van unir a l'Hora del Planeta. A les 8 del vespre, la Casa de la Vall, el Consell General i la Seu de Justícia, entre d'altres, van apagar les seves llums tota la nit amb motiu de la iniciativa. L'acció busca ser un recordatori de la importància de l'estalvi energètic i conscienciar sobre el canvi climàtic.

L'Hora del Planeta és una iniciativa impulsada des del 2007 a escala mundial per World Wide Fund for Nature (WWF). L'objectiu és recordar a la ciutadania la importància d'aplicar accions per disminuir el consum energètic als domicilis particulars, empreses i sector públic. A més, l'Administració general té des del setembre d'obligat compliment aplicar mesures similars de responsabilitat amb el medi ambient per perseguir un model energètic més sostenible.

També, durant una hora, es va animar la ciutadania a sumar-se a l'acció global amb una apagada electrònica voluntària aturant tots aquells aparells no indispensables.

Informa: Redacció
Imatge: David Moreno

Comparteix:

Ubach participa en la 28a Cimera Iberoamericana  Potenciar el turisme de muntanya a l'estiu, la visió d'Àustria per deixar de dependre tant de la neu