El cocteler Javier de las Muelas dóna els ingredients per l'èxit a 200 professionals de l'hostaleria

www.andorradifusio.ad

Javier de las Muelas, tot un referent del món dels còctels, ha ofert una master class de còctels a Sant Julià de Lòria. Alumnes d'hostaleria, treballadors i empresaris de la restauració han aprofitat per seguir alguns consells i conèixer de primera mà els preparatius d'alguns dels combinats més reconeguts.

L'auditori Claror s'ha omplert aquesta tarda per rebre la visita d'un dels més prestigiosos coctelers espanyol. Al llarg de las seva trajectòria Javier de las Muelas ha reinventat la cultura i el concepte del còctel amb fórmules contemporànies en locals exclusius repartits pertot el món.

De las Muelas ha pogut conversar amb prop de 200 professionals de l'hostaleria fent-los arribar els ingredients que l'han portat a assolir una exitosa carrera professional: esforç, constància i il·lusió. També ha destacat la importància de trencar els paradigmes per oferir nous valors que et diferenciïn del que hi ha al mercat. Així mateix ha destacat la cultura del servei.

La master class ha comptat amb un cocteler d'un dels locals de Martini Dry de Barcelona que ha preparat una gran varietat de combinats a l'escenari. Finalment els assistents han pogut tastar-los.

Informa : Hèctor Romance Imatge: Albert Refart

Comparteix:

El Laboratori de les Arts afegeix una setmana centrada en el Western i els éssers fantàstics El consultor Lluís Soldevila dóna les eines per afrontar el canvis o la por al fracàs