El Futbol Club Andorra perd contra la Rapitenca i trenca la bona ratxa

El Futbol Club Andorra ha vist aquesta tarda com la ratxa de sis partits sumant s'ha trencat. L'equip tricolor ha perdut per 1 a 2 contra la Rapitenca en un partit que ha merescut més però que ha pagat molt cares les errades.

Després d'uns primers minuts d'alternatives l'Andorra ha agafat la batuta del matx. I ha tingut ocasions clares per avançar-se. Amb aquest xut de Cristian des de l'esquerra que surt massa creuat, i en una acció en la qual el davanter ha acabat marcant però l'àrbitre ha xiulat un fora de joc dubtós; també en un eslàlom d'Àlex Martínez amb rematada final una mica forçada. O amb aquesta altra bona jugada, amb finalització al pal curt de Ricard Fernández.

El rival no inquietava, però n'ha tingut prou amb un córner. Ningú toca la pilota al primer pal i Brayan, completament sol al segon, marca a plaer. Faltaven cinc minuts per al descans.Si el rival ha estat curós en defensa al primer temps, encara més al segon. L'Andorra ho ha intentat però ha estat imprecís i les seves millors ocasions han vingut al tram final, quan la Rapitenca ja en duia dos. Novament en una badada en defensa. Pilota perduda dins l'àrea i de nou una rematada senzilla.

Amb poc més de vint minuts per jugar-se els de Candi Viladrich ho han seguit intentant. Amb una pilota al pal de Ludo com a opció més clara. La rematada de Cristian també s'estavella a la fusta però l'acció ja estava invalidada per fora de joc. El gol de l'esperança, com a mínim per intentar salvar un punt, ha arribat massa tard. Ricard Fernández recull des de dins de l'àrea i col·loca molt bé la seva rematada. Minut 88 i l'Andorra ja no ha tingut pràcticament temps per a res més.

Informa: David Domingo
Imatges: Kevin Ribeiro