Ja fa dies que els andorrans preparen els seus menús de Nadal. Enguany no canviaran els productes que es degustaran. Els reis són el peix i el marisc però també les carns selectes i les fruites exòtiques.
En qüestió de menjar, durant el Nadal no hi ha sorpreses. A les taules hi tornaran a triomfar aquests dies especials el peix fresc i el marisc, uns productes que no passen de moda tot i el seu preu. En carns, per a aquestes dates, s´opta per les més selectes. Si es vol innovar es fa en els acompanyaments i les postres.
Els comerciants asseguren que enguany els compradors estan més animats, un fet que es reflecteix en l´elecció de productes de més qualitat. Això es nota principalment en l´elecció dels vins i els caves.
Els productes típicament nadalencs tampoc falten. Els torrons i dolços sempre són una bona opció per posar un bon punt final a un àpat amb la millor companyia.
Informa: Ana Alamán
Imatges: M.Paixà / R.Querol