El MoraBanc, a un pas de la Copa

El MoraBanc Andorra va aconseguir ahir un triomf important al Poliesportiu contra el Sevilla. Els tricolors van guanyar de 19 punts i van fer un pas més per mirar de classificar-se per a la Copa del Rei. Ara, tot es decidirà a Vitòria diumenge vinent.

Tot i el marcador final, el MoraBanc Andorra no va arrencar bé ahir el seu partit contra el Sevilla. Amb el 6-12 va arribar la reacció del MoraBanc, liderada per un Víctor Sada que va acabar amb 9 punts i 8 rebots. Però ahir era el dia dels tiradors. L'equip va acabar amb un 13 de 25 en triples, 52%. Bogdanovic des de 7 metres, i Schreiner, des de 8, van tancar un primer quart amb el 27 a 23.

Al segon la defensa del MoraBanc també va estar a l'altura: tap de Shermadini. Ofensivament, les coses continuaven igual. Stojanovski enviava el partit al descans amb un nou triple. Ara, sobre la botzina i 48 a 34 a la mitja part.

Al tercer parcial, Peñarroya i els jugadors volien tancar la victòria i aconseguir com més average, millor. L'engranatge del MoraBanc funcionava a la perfecció. Shermadini mostrava la superioritat andorrana amb un 2+1 que acaba amb esmaixada. I des de la línia de 3, tot continuava igual, ara era Beto qui posava terra pel mig.

Ja a l'últim quart, Clark es va apuntar a la festa dels triples. Els minuts passaven i el Sevilla semblava voler retallar l'average per a l'Andorra. Ràpidament, però, va tornar a aparèixer Betinho, ahir màxim anotador del partit amb 17 punts i un 5 de 7 en triples. Amb 19 punts de diferència el públic del Poliesportiu celebrava la primera final camí de la Copa. Després de l' exhibició d'ahir, ara, la pilota és a la teulada del MoraBanc.

Text: Xavi Bonet