El MoraBanc Andorra ho broda a Santiago (65-77)

L’equip del Principat, mermat per les moltes lesions en el joc in

L’equip del Principat, mermat per les moltes lesions en el joc interior, s'ha crescut davant les adversitats i ha tret endavant un partit vital a la pista del Monbus Obradoiro que l’apropa encara més a la Copa. Segona victòria fora de casa per tancar el 2017. Oliver Stevic MVP amb 13 punts, 8 rebots, 22 de valoració.

Després de tres visites a Santigo de Compostela amb tres derrotes ajustades (78-73/104-103/86-84), a la quarta el MoraBanc Andorra ha estat capaç de sortir del Fontes do Sar amb una victòria. I no és una victòria qualsevol. L'equip de Joan Peñarroya es col·loca amb un 7-7, empatat amb el Monbus Obradoiro, a tres jornades pel final de la primera volta.

El MoraBanc Andorra, sense desconnexions, molt concentrat, intens, amb les idees molt clares en atac i en defensa des del salt inicial, ha dominat el joc i el marcador arribant a un 19-23 al final del primer quart. Una diferència que s'ha anat ampliant al llarg del segon arribant a una màxima d'onze punts (35-46) gràcies a l'activitat defensiva del MoraBanc Andorra i a un 11/21 en tirs de dos i un 7/14 en triples al descans (37-48)

En la segona meitat l'equip tricolor ha perdut frescor i encert en atac (1/7 en triples al tercer quart) però, encara que el Monbus Obradoiro s'ha acostat en el marcador, la fortalesa mental i l'excelsa defensa andorrana ha permès al MoraBanc afrontar l'últim quart amb un lleuger avantatge en el marcador (56-60). Uns últims deu minuts en els quals el MoraBanc Andorra senzillament ho ha brodat i ha passat per sobre de l'Obradoiro amb un 9-17 de parcial que ha deixat el 65-77 final gràcies a la gran feina de tot l'equip. Amb aquesta victòria el conjunt andorrà s'acosta una mica més al somni de la Copa.

El proper partit del MoraBanc Andorra corresponent a la 15a jornada de la Lliga Endesa es disputarà el dissabte 6 de gener a les 21h contra el Sant Pablo Burgos de Thomas Schreiner en directe per Ràdio Nacional i Andorradifusio.ad.

Imatge: Morabanc Andorra