El Sant Julià de futbol sala empata a casa contra el Gavà (5-5)

De la jornada d'ahir hem de repassar també l'empat del Sant Julià de futbol sala a casa davant el Gavà, en partit ajornat a la tercera divisió. Els lauredians guanyaven per dos gols a falta de només 42 segons per al final del partit.
El Gavà es va avançar dues vegades al marcador a la primera meitat.

A la primera, l'empat va arribar dels peus d'Èric, que es colava a la porteria amb una mica de fortuna.

A la segona, l'empat era d'Omar, després d'un xut ajustat al pal.

A l'últim minut de la primera meitat, els lauredians va fer 2 gols més. El 3 a 2 el posava Jona, amb un golàs.

I abans de descans, penal sobre Eliseu. El mateix Jona el transformava en el 4 a 2 per arribar al descans.

A la represa, els catalans van retallar diferències. El 4 a 3 arribava després d'un rebuig d'Aitor.

Novament, però, els lauredians posaven terra pel mig. En aquest cas, gràcies a una diana d'Eliseu.

Després de l'expulsió de Nuno, en un minut els visitants van fer 2 gols que van fer volar 2 punts de Sant Julià de Lòria. En definitiva, l'equip en suma un de molt valuós, davant la visita del tercer classificat.

Informa: Xavi Bonet Imatge: Joel Romero