Els productes locals són més aviat desconeguts entre els clients del país. Més enllà de la carn de vedella i les trumfes, són pocs els que compren i consumeixen habitualment algun dels aliments que es produeixen al Principat. L´oferta és cada cop més gran i hi ha establiments que han apostat per centrar la seva proposta en els productes de proximitat. No obstant, la majoria de consumidors creuen que falta més comunicació i publicitat.
Formatges, carn de vedella, infusions, trumfes, vins i melmelades són alguns dels productes que s´elaboren a Andorra i que es poden trobar en la majoria de supermercats i alguns establiments especialitzats
Un dels més coneguts és la trumfa que va començar a comercialitzar la societat Sabors i Aromes d´Andorra fa cinc anys i que a poc a poc va agafant un lloc al mercat.
Alguns establiments els inclouen en la seva oferta per tenir tots els productes a disposició dels seus clients, mentre que altres s´han especialitzat en els aliments de proximitat i ecològics.
De clients, n´hi ha de més convençuts i de menys, encara que en general desconeixen la majoria de productes elaborats a Andorra.
Malgrat que el ventall de possibilitats és cada cop més gran, clients i establiments troben a faltar més comunicació i més promoció de l´oferta.
Informa / Imatge: Maria Creixell Locució: Judit Pedrós
Comparteix: