Els restaurants es preparen pels dies amb més feina de l'any

www.andorradifusio.ad
Pels qui no vulguin cuinar durant les festes, també hi ha l'opció d'anar de restaurant. Aquesta nit, demà i cap d'any són els dies de màxima afluència.
Els restaurants del país enceten les festes de Nadal amb la voluntat d’assolir la màxima ocupació possible i és que tal com reconeixen els restauradors, els dies 24 i 25 són dos dels dies forts de les festes, a més de la nit de Cap d’Any.

Tota previsió és poca per garantir una taula aquella nit i molts ja fa mesos que van reservar.

La nit de Cap d’Any inclou menús amb plats tan típics com el cabrit o un dels plats estrelles d’aquestes dates.

Els restaurants ja estan preparats per a un dels dies més especials de l’any. En aquest cas, l’últim.

Informa i imatges: Joel Romero

Comparteix:

Andorra la Vella augmenta les tarifes de l'aigua i d'alguns aparcaments comunals La tipificació del delicte fiscal al codi penal, gairebé a punt