El departament de Cultura del comú de la Massana organitza, a partir de dijous, una nova edició del taller 'Al novembre, parem taula', que en aquesta ocasió presenta novetats destacades. La preparació dels plats deixarà el protagonisme als rituals que formen part de la gastronomia, com ara el món del cafè o l´aprenentatge de l´art de parar taula.
En aquesta tercera edició els organitzadors aposten per mostrar aspectes complementaris de la cuina. Per exemple, un taller d'introducció al món dels licors o un altre centrat en la conservació dels bolets. Altres tallers mostren com fer un bon còctel o els conceptes fonamentals dels vins. A més, hi ha altres novetats, com que els tallers es faran a les mateixes cuines dels restaurants col·laboradors. El comú ha volgut elaborar una proposta diferent del tradicional taller de cuina.
La iniciativa compta amb el suport dels restauradors de la parròquia que són els encarregats de fer els tallers. Dijous vinent tindrà lloc el primer d'aquests tallers, amb un tast de licors destil·lats i continuaran fins al 28 de novembre. Les places són limitades i els preus d´inscripció oscil·len entre els 10 i els 20 euros.
Informa; Joan A. Sarmiento Imatge: Robert Querol
Comparteix: