Aquest dissabte s'ha inaugurat el nou restaurant Pla de la Cot a Pal. Un acte durant el qual el cònsol major de la Massana, David Baró, ha assegurat que creu que EMAP, l'ens que gestiona els camps de neu de Pal i Arinsal, tindrà uns beneficis de 800.000 o 900.000 euros aquesta temporada. Aquest és el primer cap de setmana que obren les pistes a Pal i Arinsal.
Des d'EMAP es considera que la inauguració del nou restaurant Pla de la Cot vol simbolitzar l'inici d'una nova etapa més basada en una oferta amb molta més qualitat. És la primera inauguració després d'un llarg procés de sanejament dels comptes d'EMAP. Les previsions per a aquesta temporada són força optimistes. Es preveuen uns beneficis de prop d'un milió d'euros gràcies al canvi d'orientació en els serveis.Baró ha volgut ressaltar que es vol dotar de més valor afegit Pal i Arinsal ampliant les activitats i les prestacions, ja que s'ha remodelat l'snow park d'Arinsal i s'han adquirit noves retracs, entre altres novetats.Aquest acte d'inauguració ha coincidit amb el desè aniversari de Vallnord, que va significar la unió comercial d'EMAP i SECNOA.Informa: Pere Moliné Imatge: Lluís Calvo Locució: Judit Pedrós