Encamp ja es prepara per al nou Parc de l'Ossa

www.andorradifusio.ad

Les obres del Parc de l'Ossa encaren la recta final. La característica ossa de fusta ja està dempeus i ja es comencen a veure els fonaments i les estructures. La intenció és inaugurar-lo a finals d'aquest mes.

 

El Parc de l'Ossa d'Encamp està gairebé enllestit. La característica ossa de fusta que dona nom al parc ja està aixecada i la vegetació ja està plantada. La resta de fonaments i estructures també comença a prendre forma. L'empresa constructora ha accelerat els treballs perquè la intenció del Comú és que les obres puguin finalitzar-se abans no acabi el mandat. 

Aquesta rapidesa ha generat malestar en alguns veïns, que recentment han alçat la veu per denunciar que les obres els dificulten el descans i el benestar. Expliquen que comencen des de fa mesos a les 7 del matí, quan la normativa no permet fer-ho abans de les 8, i que es mantenen els dissabtes. 

Els treballs van començar el març de 2022 i la idea és que el parc s'inauguri a finals d'aquest mes. S'obrirà la zona lúdica, l'aparcament soterrani i el bar, que ja s'està licitant. Tot i això, un cop s'inauguri encara faltaran per construir les futures oficines de la Policia i el Servei de Circulació i l'Àrea de Joventut. 

Informa: Gerard Castillo
Imatges: Eric Escabias

Comparteix: