Enclar i Demòcrates aspiren a aconseguir el comú de la capital

www.andorradifusio.ad

Andorra la Vella comptarà amb dues ofertes electorals. L'actual equip comunal, en mans de Demòcrates + Progressistes SDP, que aspira a la reelecció i Enclar, una plataforma que agrupa el PS, Concòrdia i Somveïns. Aquest últims, han hagut de canviar un dels candidats en l'últim moment perquè hi havia un error.

Enclar ha aconseguit unir gent de col·lectius i partits diferents com els socialdemòcrates i Concòrdia, però també de Somveïns. La llista està formada per l'actual conseller comunal Sergi González i la copresidenta de Concòrdia Olalla Losada. Jordi Cabanes i Marc Torrent són els números 3 i 4. La candidata Laura Sellés no estava censada correctament i ha estat substituïda per la consellera de comú Meritxell Pujol"Nosaltres ens vam començar a unir", explica Losada, "vam començar a parlar, a veure que tenim un projecte comú. Que era il·lusionant, amb ganes de treballar per a la parròquia i fer canvis per a la comunitat. Per tot aquest tema de l'habitatge que està sent un neguit per a totes les persones d'Andorra la Vella i altres parròquies". 

Demòcrates + Progressistes SDP han comptat amb dos pesos pesants de la formació taronja com a presentadors de la llista: Miquel Armengol i l'exministra Sílvia Riva. És una llista continuista on els cònsols David Astrié i Miquel Canturri volen continuar en el càrrec. Els segueixen Rosa Maria Sabaté i Rosalina Areny. Armengol destaca que és una llista paritària que aposta també per la renovació. "És una obligació posar gent jove i que hi siguin de tots els llocs, de tots els barris i de totes les diferents capes socials".

El comú d'Andorra la Vella ha validat les dues candidatures presentades. Ho ha fet poc després d'haver fet un minut de silenci en memòria de l'excap de Govern, Toni Martí. 

Informa: Pere Moliné
Imatges: Albert Refart

Comparteix:

Sant Julià viurà una batalla electoral a tres bandes Dues llistes concorreran a Escaldes-Engordany