Una errada sentencia l'Atlètic d'Escaldes en el primer partit contra el Partizani (0-1)

L'Atlètic Escaldes ha perdut per la mínima aquest dimarts a la tarda al Comunal Joan Samarra, en el partit d'anada de la Conference League contra el Partizani de Tirana albanès. Els escaldencs, amb moltes cares noves, han plantat cara a un equip molt més conjuntat i han encaixat l'únic gol després d'una errada de Saúl, quan intentava sortir de la porteria amb la pilota controlada.

Amb Dani Luque com a nou responsable tècnic en lloc de Fede Bessone, i cinc cares noves a l'onze titular després de la marxa d'una desena de jugadors, el renovat Atlètic d'Escaldes ha fet una bona primera part davant un Partizani força més rodat. Els albanesos han tingut la possessió, però gairebé no han inquietat la porteria de Saúl Gracia. Agüero ha tingut l'única ocasió dels escaldencs al primer temps, en una rematada que ha tocat en un defensor albanès abans d'arribar a les mans del porter.

Rodrigo Piloto ha buscat el gol a l'inici de la represa, però el xut se n'ha anat per sobre del travesser. Poc després ha arribat la jugada fatídica del partit. Saúl ha rebut la passada enrere de David López i quan intentava driblar Christian Mba ha vist com el davanter del Partizani li pispava la pilota i la introduïa al fons de la xarxa. Ha estat un càstig massa dur per a l'Atlètic, però els escaldencs no han abaixat els braços. Al minut 75 Morales ha tingut l'ocasió més clara en una rematada de cap a la sortida d'un córner, però el marcador no s'ha mogut. Amb el 0 a 1, l'eliminatòria es decidirà en el segon assalt, dimarts vinent a Tirana