L'Escola andorrana gestionarà el menjador de la francesa a Sant Julià

www.andorradifusio.ad

L'Associació de Mares i Pares de l'Escola andorrana assumeix la gestió del menjador de l'escola francesa de Sant Julià de Lòria. Ho farà a partir del dilluns 19 de febrer.

Després de les festes de carnaval l'Escola andorrana posarà en marxa el menjador de l'escola francesa de Sant Julià de Lòria. Ho farà des de les mateixes instal·lacions del centre educatiu i, per això, s'haurà de contractar personal. Des de l'Associació de Mares i Pares s'intentarà que siguin els treballadors que han quedat sense feina en tancar la cantina.

Aquesta setmana es preveu tenir-hi entrevistes per presentar-los el nou contracte. Es preveu, almenys, recuperar dues cuineres i una tercera a mitja jornada de les quatre que hi havia. Pel que fa als monitors, se'n faran càrrec des de l'Associació de Pares i Mares de l'escola francesa i se'n vol contractar sis dels vuit en plantilla.

El preu del menú, que fins ara al centre francès era de 90 euros mensuals, es mantindrà. El servei es mantindrà, pel cap baix, el que queda de curs escolar. A més, des de l'escola andorrana asseguren que la transició no afectarà de cap manera els alumnes i que el servei de menjador continuarà funcionant amb normalitat. 

La decisió s'ha pres després de trobades entre les associacions i el Govern amb l'objectiu de mantenir la cantina perquè el centre francès no es quedés sense un servei que es considera essencial

Informa: Pilar Candel

Comparteix:

RTVA digitalitza l'arxiu sonor dels primers anys de ràdio El PS pregunta sobre l'assetjament escolar