Aquest dilluns 17 de gener és Sant Antoni i, puntuals a la cita, alguns comuns, com el de la Massana, han decidit mantenir la tradició escudellaire tot i la pandèmia.
Si a Encamp i Canillo han apostat per fer l'escudella en format stop-lab, a la Massana han volgut seguir la línia de l'any passat i traslladar-la als restaurants.
El brou, els peus de porc, els cigrons, la botifarra negra. La tradició és la tradició i, tot i que enguany s'ha hagut de canviar el format, això és el que busca el comensal quan ve a menjar-ne una, explica el cuiner i gerent de la Borda Raubert, Josep Maria Troguet.
Segons el propietari de Don Piacere, Cristian Capella, "la cuina d'avui dia té molta tendència a fer coses diferents, però de vegades la gent vol el de sempre: el menjar sezill i bo".
Tot i que l'escudellada no s'ha pogut celebrar a la plaça de les Fontetes amb els cuiners de la parròquia fent una gran vianda per a tothom, la idea de traslladar-la als restaurants es veu com una iniciativa positiva.
Informa: Òscar Serrano
Imatges: Pere Besolí
Comparteix: