La cartellera porta una novetat per fer venir gana. Documents del segle XVIII sobre l'inici del negoci de la restauració francesa han servit d'excusa per explicar a "Delicioso" com devia ser la creació del primer restaurant. La història pren forma sota la direcció d'Eric Besnard.
Delicioso
Dir: Eric Besnard
Agafin el tovalló, seguin a taula i comparteixin una mica d'història amb "Delicioso", el relat de com devia ser la creació del primer restaurant francès, una proposta que es pot tastar traduïda o en versió original francesa.
Eric Besnard recull part de la història que ha trobat en documents i que s'explica a partir del talent del cuiner del duc de Chamfort, Maceron, que és acomiadat i humiliat a la cort. Som a la França del segle XVIII.
Havent perdut el gust per la cuina una jove l'ajudarà a crear el primer restaurant on poder gaudir de la transformació de productes de quilòmetre zero gaudint com ho fan els francesos, per la qual cosa la seva cuina és reconeguda per la Unesco.
Albatros
Dir: Xavier Beauvois
La setmana vinent l'Aliança Francesa programa "Albatros", un drama dirigit per Xavier Beauvois, en què un gendarme es replantejarà la seva vida a partir d'un fet que ja no té volta enrere.
Informa: Rosa Alberch
Locució: Joel Romero
Comparteix: