Èxit de públic en la 25a Mostra Gastronòmica, amb tots els tiquets exhaurits

www.andorradifusio.ad

La Mostra Gastronòmica d'Andorra ha celebrat aquest diumenge el seu quart de segle. La 25a edició segueix apostant per la convivència de la cuina tradicional i les últimes tendències culinàries, així com pels productes de proximitat.

Una vintena de restaurants i 350 comensals han participat en la 25a edició de la Mostra Gastronòmica d'Andorra, que enguany ha tornat a exhaurir els tiquets disponibles.

El tradicional i exitós arròs de muntanya, que en poc menys de mitja hora ja s'havia acabat, taules de formatge i un panet de nous farcit de fondue són alguns dels plats que s'han pogut degustar en l'edició d'enguany de la Mostra. Més d'una trentena de plats que han servit per commemorar una edició especial.

I també per als restauradors és una bona ocasió per donar a conèixer les seves millors receptes.

El premi al millor plat tradicional ha estat per al Restaurant Ca l'Eudald, amb el seu carpaccio d'ànec i els cargols a l'estil de l'àvia, i el premi al millor estand ha estat per a l'Hotel Coma i el Restaurant Tòpic.

Informa: Ariadna Comas Imatges: Lluís Calvo

Comparteix:

Els Joves Liberals d'Andorra, membres de ple dret al Congrés Joves Liberals Europeus La quarta mostra de productes artesans tanca amb descens de vendes