La Fundació ONCA celebra un any més la festa de la patrona de la música amb el concert de Santa Cecília. Un concert amb més d´un centenar de músics que s´ha presentat com un menú degustació amb uns plats principals a càrrec de la JONCA. En la segona part s´han servit plats dels cinc continents en què la JONCA s´ha acompanyat dels joves de set escoles de música del país i la Seu d´Urgell.
Jean Josep Muret va compondre aquesta peça titulada la “Fanfàrria per al sopar del rei". I amb aquesta peça la JONCA ha donat la benvinguda a un menú degustació sota les ordres del mestre Albert Gumí.
Un àpat amb Mozart com a primer plat, un sorbet de Vaughan Williams per canviar de sabor, Boccherini de segon i Debussy de postres. La gran festa s´ha guardat per a la segona part, amb 180 músics sobre l´escenari provinents d´escoles de música del país i la Seu d´Urgell, l´Institut de Música i els membres de la JONCA.
Presentats per Alfons Casal en el paper de xef de Cal Tamarro, el públic ha viatjat per les aromes, gustos i textures dels cinc continents.
Informa: Rosa Alberch
Comparteix: