Èxit de participació en un concurs de puzles que busca consolidar-se

www.andorradifusio.ad

Una vuitantena de persones han participat en la cinquena edició del concurs de puzle d'Andorra, que enguany ha comptat amb l'al·licient de tenir el campió del món: Alejandro Clemente. Juntament amb Nazareth Peña, el català ha guanyat en la categoria de parelles. Els organitzadors tenen clar que volen repetir l'experiència.

El campió del món, el català Alejandro Clemente i Nazaret Peña han aconseguit completar el trencaclosques de l'Snoopy de 500 peces en poc més de mitja hora i, a més, han format part del grup de quatre persones que s'ha imposat en la categoria d'equips.

Tenen clar que és una passió que serveix per sentir-se millor i socialitzarClemente explica que et fa "connectar amb tu mateix" i desconnectar de qualsevol altra cosa. "Al final, tu decideixes què vols fer i quan ho vols fer".

Peña exposa el bon ambient que hi ha. "Estàs amb la gent. Som com una minifamília. I t'agrada anar als llocs perquè els tornes a veure. Estàs una estona parlant amb ells i a part de fer puzles socialitzes una mica".

En total hi ha hagut unes 80 persones que hi han participat. Els organitzadors tenen clar que és la xifra més alta registrada fins ara i que es pot dur a terme una competició més complexa. Els membres de l'organització del concurs, Javier Parra i Meritxell Quintana, destaquen que l'any vinent volen ampliar-ho a "parelles, equips i individual". Parra considera que com que ha sortit tot bé "l'any que ve en tornarem a fer un altre segurament".

Els inscrits tenien un temps màxim de dues hores en la categoria parelles i tres en la d'equips per acabar la tasca encomanada.

Informa: Pere Moliné

Imatges: Pau Bonastre

Comparteix:

Alumnes del Col·legi Mare Janer s'emporten els primers premis del Dictat Nacional Conscienciació sobre el bon ús dels aparcaments de mobilitat reduïda