Aquesta és la Setmana dels productes gastronòmics extremenys promocionats amb diferents activitats per la Casa d'Extremadura a Andorra.
L'associació es va decidir a celebrar aquesta setmana gastronòmica per donar a conèixer a la societat andorrana una de les regions més desconegudes d'Espanya però molt apreciada per la seva gastronomia. "És un dels punts forts que tenim a Extramadura i que realment no es potencia suficientment", considera la presidenta de la Casa d'Extremadura, Ana Cerezo.
La Casa Extremadura rep el suport de la Junta d'Extremadura que des del seu programa Avante explora també aquests dies el nínxol que pot ocupar el mercat andorrà en la promoció dels seus productes. La delegació espanyola d'Avante ja ha mantingut contactes amb el ministeri de Turisme. Cal tenir en compte que la comunitat de residents originaris de la regió espanyola és de més de 400, com ha recordat la responsable d'internacionalització d'Avante Extremadura, Nieves Franco.
Entre altres s'organitzen tallers de tast de vins, com el d'aquest vespre, de formatge i plats de cullera.
Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Anna Ginestà
Comparteix: