Les facilitats defensives li acaben costant la derrota al FC Andorra a Elx

Derrota 2 a 1 del FC Andorra amb un desgavell defensiu a la segon

Derrota 2 a 1 del FC Andorra amb un desgavell defensiu a la segona meitat. És la tercera desfeta consecutiva dels tricolors que es situen una posició i, un punt, per sobre el descens.

L'Elx ha dominat el partit des de l'inici. L'Andorra amb moltes dificultats per tenir la pilota, especialment en atac. L'Elx pressionava a dalt per neutralitzar el joc combinatiu de l'equip tricolor. Quan robaven la pilota, creaven perill i en una d'aquestes accions, Óscar Plano ha avançat l'equip local en el minut 23. Els tricolors han arribat vius al descans.

A la represa, l'Andorra ha sortit molt millor, com a mínim en atac. En el minut 64 Scheidler feia el seu primer gol com a jugador de l'Andorra després de recollir una bona assistència de Manu Nieto, que acabava d'entrar al terreny de joc.

Després del gol, l'Andorra ha fet aigües en defensa. Pràcticament, cada vegada que l'Elx creuava el mig del camp creava una ocasió clara de gol. Nico Ratti les ha anat salvant una darrere l'altra fins al gol de Borja Garcés en el minut 89. El 2 a 1 ha estat definitiu suposant la tercera derrota consecutiva pel FC Andorra. Els tricolors sumen 10 punts i diumenge s'enfrontaran a l'Alcorcón que, amb nou, marca les posicions de descens.