FEDA demana que les tarifes de la llum s'apugin un 4,2%

www.andorradifusio.ad

FEDA destinarà 35 milions a inversions. Destaca la construcció del parc eòlic del Maià i demana que s'apugin les tarifes un 4,2%, la inflació prevista pel Govern. Per altra banda Andorra Telecom preveu unes inversions de 23,3 milions d'euros el 2024. La més important és el projecte de la nova seu.

FEDA incrementarà el 2024 un 15% les inversions respecte enguany. Això representa 35 milions. D'aquests hi ha uns 12 milions destinats a la construcció del parc eòlic del Maià i 7, als treballs de la primera fase de la nova estació transformadora del riu Runer. La societat pública contempla en el seu pressupost un increment dels ingressos del 4,2%, per la pujada de les tarifes elèctriques segons la inflació. Aquest augment ha de ser ratificat pel Govern.

La nova seu d'Andorra Telecom

Andorra Telecom invertirà uns 77 milions entre el 2024 i el 2027, una mica més de 23 milions l'any vinent. Pel que fa al 2024, la part més destacada serà l'inici del projecte de la nova seu Node. També es destinaran esforços a la millora de la cobertura i l'ampliació de la xarxa de telefonia mòbil. Andorra Telecom preveu uns ingressos per itinerància de dades mòbils de prop de 18 milions, lleugerament per sota d'aquest 2023.

Informa: Pere Moliné

Locució: Joel Romero

Comparteix:

Un pla d'urbanisme exportable a totes les parròquies Coneixent les inquietuds de la comunitat portuguesa