Fallaires batejats

www.andorradifusio.ad

A Escaldes, els fallaires han celebrat el bateig de foc de les vuit noves incorporacions. També han provat algun joc que volen fer amb foc la nit de la revetla. 

El Dylan és el primer any que rodarà foc. Aquest divendres s'ha fet les seves falles, s'ha posat la capa i s'ha enfrontat per primera vegada al foc. "Hem fa molta il·lusió i entre tots som una petita família", explica. Com el Dylan moltes de les noves incorporacions venen d'amics que formen part de la colla. "M'ha animat una amiga", ha reconegut la Lourdes

Els han informat de qüestions sobre el recorregut on hi haurà vuit punts d'encesa, de com es deixa la falla si paren o què han de fer si es cremen, perquè ja els han avisat que és una cosa que pot passar, per això tenen tant de respecte. I ho saben bé els que ja hi han passat "juguem amb foc i cal tenir cap."

Aquest any es bategen vuit noves incorporacions que també han format part de les proves dels jocs que cada any incorporen, com ara el salt de corda, que la nit de la revetlla encendran per fer-lo més espectacular, o el rellotge, tres falles encadenades que un fallaire arrossega i els membres en rotllana han de saltar.

Diumenge serà el dia de l'estrena i del gran espectacle.

Informa: Rosa Alberch 
Imatges: David Moreno 

Comparteix:

Inaugurat el parc de l'Ossa Reclam per legalitzar ja l'avortament