El FC Andorra allarga la mala ratxa contra el Llevant (1-0)

Els locals s'han avançat al minut 14 amb una jugada de

Els locals s'han avançat al minut 14 amb una jugada desafortunada que ha transformat Bouldini. El gol deixa molt tocat l'equip que encadena cinc derrotes consecutives.

El FC Andorra ha arribat al Ciutat de València amb la necessitat de trencar una ratxa de quatre derrotes consecutives davant un Llevant que acumulava 17 partits invicte. Eder Sarabia ha donat entrada a Nico Ratti, Rubén Bover i Iván Gil com a novetats a l'onze inicial.

La primera aproximació de perill dels tricolors ha estat al minut 9 amb un xut encreuat de Germán Valera que ha sortit fora. Abans del quart d'hora de partit, la mala dinàmica de l'Andorra s'ha traduït en una jugada desafortunada entre Nico Ratti i Mika Marmol a la sortida d'una falta. El refús del porter no ha sigut bo i la pilota ha quedat morta perquè Bouldini obrís el marcador, 1 a 0. Cinc minuts més tard, Bouldini ha perdonat el segon amb un cop de cap al primer pal que ha sortit fora. El pas dels minuts ha permès veure un Andorra més reconeixible, tot i que no ha generat accions de perill. Al descans, 1 a 0.

La sortida de vestidors ha començat amb Montiel perdonant el segon després d'una centrada de Pablo Martínez. Al 55, Iván Gil ha provat fortuna amb un xut que ha fregat l'escaire. Al 83, Sinan Bakis ha tingut l'empat amb una rematada dins de l'àrea que ha sortit molt tova. Al final, 1 a 0, i cinquena derrota consecutiva dels de Sarabia.

El pròxim partit dels tricolors serà dimecres a Badalona en la final de la Copa Catalunya. En lliga, diumenge rebrà la visita de l'Sporting de Gijón al Nacional.

Informa: Joel Romero
Imatge cedida: FC Andorra