El FC Andorra obre la lliga amb una gran victòria a Butarque

El FC Andorra ha derrotat 0 a 1 el Leganés en la primera j

El FC Andorra ha derrotat 0 a 1 el Leganés en la primera jornada de la lliga Hipermotion. Un gol de Rubén Bover a la primera meitat va ser suficient en un partit on tots dos equips van fer mèrits per marcar més gols.

Primera meitat de més control per part dels dos equips amb un Andorra que va anar de menys a més. Els dos interiors van fer un partit excepcional. Al 29 gran jugada de Manu Nieto per banda dreta, la seva centrada a la frontal la controla amb el pit Rubén Bover per engaltar un xut que es colava prop de l'escaire al fons de la xarxa. Abans del descans Nico rebutjava el xut de Diego García.

Segona meitat d'anada i tornada, on l'Andorra va gaudir d'ocasions per fer el 0 a 2. Bover es va quedar molt a prop de repetir la diana de la primera meitat. Gran segona part de Lobete, que envia al pal l'esfèrica després de superar el porter. Manu Nieto no pot batre Dani Jiménez en la segona acció. El Leganés també va gaudir d'ocasions, Luis Perea envia la pilota fora. Ara gran xut al primer pal de Lobete i mà de ferro de Dani Jiménez. L'última va ser per a Raba, després d'un gran control. Nico, salvador.

Després d'una primera part de més control l'equip ha hagut de sobreviure a una segona meitat d'anada i tornada. Ha estat a prop el 0 a 2 però també hi ha hagut opcions d'empat per part del Leganés.

"Ells amb el resultat en contra han començat a ser més agressius", ha dit Eder Sarabia, entrenador del FC Andorra, respecte al rival.

Rubén Bover, jugador del FC Andorra, ha reconegut que "sabíem que era un partit molt difícil en un camp molt difícil i volíem començar amb bones sensacions".

Com l'any passat debut amb victòria, un altre cop 0 a 1. Aquesta temporada el segon partit serà a casa i no caldrà esperar gaire. Divendres els tricolors rebran el Cartagena d'Hector Hevel.

Informa: Cesc Sanjuan

Iván Tejero i Clàudia Herrero, guanyadors de la Travessa del Pas de la Casa Nacho Llovet, sobre Tyson Pérez: "Està aquí i em sobtaria que marxés en aquests moments"