El FC Andorra treu el cap al pantà de Sestao (0-1)

El Futbol Club Andorra s'ha emportat tres punts d'or contra el Sestao River, en un partit marcat per la pluja i el mal estat del camp. Un gol de penal al tram final de Lauti i una aturada d'Oier a la primera meitat han servit per endur-se un triomf molt important.

L'Andorra ha sobreviscut a un dels partits més complicats de la temporada a Las Llanas contra el Sestao River. La pluja ha estat un element més a tenir en compte, on els de Ferran Costa han sabut lluitar sota el fang de Biscaia davant un rival que ha volgut aprofitar el joc directe.

El duel ha estat força travat i al 33, una errada del juvenil Iván Rodríguez, que avui ha debutat com a titular, s'ha convertit en un penal que Oier Olazábal ha aturat per salvar els mobles tricolors. Al descans, 0 a 0.

En la segona meitat, l'equip ha millorat prestacions i ha tornat a exhibir la fortalesa defensiva en els duels i el joc aeri. Álvaro Peña ha estat determinant aportant solidesa al mig del camp.

Els tricolors han estat molt atents a les segones jugades i al minut 81 han tret profit amb una recuperació a camp propi que s'ha convertit en un mà a mà de Lauti amb el porter. Iago Herrerín li ha fet penal i el davanter l'ha transformat sense problemes. 0 a 1 i havien fet el més complicat.

Al tram final, l'equip ha sabut patir sense cedir accions clares i s'ha endut la victòria per sumar 10 punts en les cinc primeres jornades de lliga.

El pròxim partit arribarà el cap de setmana vinent amb la visita a Lugo.